Workshops & coaching

Online profileren voor ondernemers

Deze workshop is bedoeld voor ondernemers die graag meer willen weten over profilering en online marketing, maar nog niet goed weten waar te beginnen. Wij vertellen je hoe een sterke profilering als kompas werkt voor jouzelf en je klanten en hoe je deze profilering online kan laten renderen. Door tijdens de workshop zelf aan de gang te gaan met een aantal praktische opdrachten leer je wat je kansen en mogelijkheden zijn op het gebied van online profilering.

Deze workshop geef ik samen met Kenneth Nieuweboer van CoolXperts, specialist op het gebied van online marketing. Kosten voor deze intoductieworkshop (halve dag) zijn EUR 97,00, excl. BTW.

Klik hier voor meer informatie, data, locaties en inschrijven.


Verdiepingsworkshop online profileren

In de workshop ‘online profileren’ neem ik je mee terug naar de basis van je ondernemerschap: “Waarom doe ik wat ik doe?”. Ik help je om van daaruit je ideologie, visie, missie, unieke kracht en kernwaarden te verwoorden. Ik leer je bovendien om betekenis te geven aan je woorden, zodat jouw Pure Profiel echt ‘eigen’ en onderscheidend wordt.

Vervolgens kleur je je woorden bijna letterlijk in. Je zoekt passende kleuren en beelden in de vorm van een moodboard, waarmee je profiel een extra dimensie krijgt.

Tenslotte krijg je van mij tips hoe je je Pure Profiel praktisch kan inzetten. Zo ga je naar huis met concrete handvaten voor al je toekomstige communicatie-uitingen, op maat toegespitst op jou en je onderneming.

Kosten voor deze workshop (2 x halve dag) zijn EUR 449,00, incl. adviesgesprek en materialen, excl. BTW.

Klik hier voor meer informatie, data, locaties en inschrijven.


Workshops / coaching projectmanagement jaarverslagen

Op verzoek kan ik (maatwerk)workshops of coachingstrajecten organiseren voor projectleiders van jaarverslagen. Middels een workshop / coaching begeleid ik deelnemers bij het maken van een (realistische) planning, een plan van aanpak, workflowschema etc. We bespreken de valkuilen, do’s en don’ts en ik deel tips, praktische checklists en allerhande voorbeelden. Na afloop blijf ik beschikbaar als coach en vraagbaak (‘fair user policy’).

Ik kan dit traject geheel naar wens vormgeven en invullen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op.